203 fotballdrakter design Stacia

.

Avsløringene betyr at Stewart – til tross for at han returnerte flere negative tester denne uken – ikke burde vært involvert i lørdagens skotske premierekamp mellom Hibs og Hamilton på grunn av koronavirusprotokoller.

Egypteren innrømmet i den internasjonale pausen at han kan vurdere å flytte til La Liga.Den skotske FA har beklaget overfor Hibernian og Hamilton etter at det dukket opp en tjenestemann involvert i deres skotske Premier League-kamp på Easter Road lørdag skulle ha vært selvisolerende. argentina VM Drakt

Madrid skal angivelig ombygge laget sitt og planlegger store endringer i sommer, inkludert å gi slipp på den unge brasilianeren.

united drakt

I stedet vil den tyske sjefen tilsynelatende bruke kampen til å speide den brasilianske kantspilleren Vinicius.

Imidlertid er det underforstått at regjeringen kan tilpasse dekretet til Serie A-planene og tillate et unntak hvis den nasjonale toppfarten fullfører planene om å gjenoppta sesongen den helgen.

Tirsdag godkjente regjeringens vitenskapelig-tekniske komité en medisinsk protokoll som de 20 Serie A-klubbene skal observere fra nå av, og baner vei for at klubber kan ta planene om en ligastart til neste etappe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *